Спортивні події травня

Дартс

21 травня 2024 року кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки провела Чемпіонат УМСФ з дартсу. Головний суддя змагань – старший викладач Чикольба Геннадій Миколайович. Переможці і призери турніру: жіноча першість – звання переможниці отримала Іванова Євгенія, друге місце посіла Хлистун Софія, бронзова призерка Літус Ангеліна, всі представниці факультету інноваційних технологій, групи МТ-23-1. Серед чоловіків, найкращім і найточнішим у попаданні в мішень став Бурлай Владислав (гр. П-23-4), срібний призер Момот Іван (гр. Т-23-1), третє місце у Бараник Олексія (гр.Т-23-2).

Баскетбол

20 травня 2024 року на базі спортивного залу університету відбулась товариська зустріч між збірними командами УМСФ та НТУ «Дніпровська Політехніка». Цього разу наші хлопці поступились з рахунком 101:89. але провели надзвичайно яскравий матч. Окремо, необхідно підкреслити, що збірна нашого закладу сформована виключно зі студентів 1 курсу, на відміну від досвідчених суперників, де є представники збірної команди області та України, отже ми маємо гарний потенціал розвитку і майбутніх перемог. Наприкінці гри, хлопці вже домовились про матч реванш.

Спортивна наука

16-17 травня 2024 року НПП кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки разом зі студентами 1-2 курсів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» прийняли участь у ІІІ Міжнародній науково-практичної конференції «Прикладне значення фізичної та військової підготовки у майбутній професії». Традиційно захід зібрав кращих представників галузі фізична культура і спорт, обговорювались нагальні проблеми та перспективи розвитку впровадження нових форм і методів організації рухової активності, зокрема, освітянської спільноти у воєнний та повоєнний часи.

Чирлідинг

З 8 по 12 травня 2024 року в столиці Хорватії місті Загреб проходив Чемпіонат світу International Dane Open World Finale 2024. Захід підтримали 40 країн та більше ніж 10 тисяч учасників. Збірну команду України представляло 50 спортсменок, зокрема, студентка Університету митної справи та фінансів, Минак Альона (гр. ФВ-23-1).

Турнір відбувся в залі «Сутинська врела». Наша спортсменка виступала у номінації Modern solo senior і посіла 7 місце, що є надзвичайно крутим результатом враховуючи перший міжнародний досвід участі та величезну конкуренцію.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовка щиро вітає всіх наших спортсменів з чудовими результатами!