ПРАКТИЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ – СТУДЕНТАМ-МЕНЕДЖЕРАМ

Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності УМСФ разом із топ-менеджерами науково-виробничого підприємства «Трубоізол» організувала проведення майстер-класу «Практичний менеджмент промислового підприємства».

Майстер-клас було проведено безпосередньо на підприємстві, керівництво якого забезпечило трансфер великої групи студентів та викладачів УМСФ автобусом підприємства.

Студенти-менеджери УМСФ ознайомилися з організацією виробництва на промисловому підприємстві. Відбулося спілкування студентів та викладачів із генеральним директором підприємства Павлом Стебловцевим, заступником генерального директора з якості Олександром Лоскутовим та керівником бізнесу компанії Віталієм Чекмезом з питань менеджменту економічної системи підприємства, організаційної побудови, логістики, інвестиційних проектів, стимулювання праці тощо.

Завідувач кафедри менеджменту ЗЕД доктор економічних наук, професор Юрій Петруня подякував керівникам підприємства за організацію роботи зі студентами, за наданий корисний досвід. Досягнута домовленість про подальшу співпрацю підприємства та кафедри менеджменту ЗЕД.