ВІЗИТ ЮРИДИЧНОГО ЛІЦЕЮ ДО УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

14 травня 2024 р. в Університеті митної справи та фінансів була проведена профорієнтаційна зустріч майбутніх випускників Міського юридичного ліцею з представниками спеціальностей навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин.

Учасники мали змогу поспілкуватися з директором ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ Владиславом Ліпинським, який розповів майбутнім вступникам про переваги навчання в інституті права.

Учасники зустрічі також отримали можливість поспілкуватися з представниками кожної спеціальності, що дозволило їм отримати більше інсайтів щодо вибору майбутнього шляху навчання.

Крім того, ліцеїсти відвідали постійно діючі музейні експозиції де студенти 1 курсу провели екскурсію,майбутні абітурієнти пізнали багато нового про історію нашої країни та митної служби,також учасники відвідали стрілецький тир.

Обирай навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів.

Навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин УМСФ гарантує якісне навчання, насичене студентське життя, безпроблемне працевлаштування, високі карʼєрні можливості!

Обирай нас! Ми найкращі! Твоє успішне майбутнє з нами!