Вітаємо переможців!

Волейбол

7 травня 2024 року на базі спортивного залу Придніпровської державної академії будівництва та архітектури та 10 травня 2024 року на базі спортивного залу Університету митної справи та фінансів Дніпропетровське обласне відділення Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України за підтримки кафедр фізичного виховання відбулась Універсіада-2024 р. Дніпропетровської області з волейболу серед студентів та студенток закладів вищої освіти.

Університет митної справи та фінансів представляв обидві команди. У підсумку змагань чоловіча збірна посіла четверте місце, а жіноча команда не програвши жодного матчу та жодної партії протягом всього турніру виборола звання ЧЕМПІОНА області з волейболу серед збірних команд закладів вищої освіти. Дівчата показали надзвичайно високий рівень професійної гри та командного духу. Капітан команди, Вікторія Худич, незважаючи на отриману травму, відмовилась піти з площадки, підтримала і організувала команду у відповідальний момент, виявившись справжнім лідером!

Отже, вітаємо наших дівчат: капітан команди Худич Вікторія (ЕМ-23-2), Смик Кіра (Т-23-2), Кравченко Валентина (УП-23-1), Косікова Анжеліка (ФВ-23-1), Сенів Людмила (ЕО-23-1), Магро Ксенія (МТ-23-1), Кожокар Анна (ФВ-23-1).

Групова естетична гімнастика

10-12 травня 2024 року у м. Вінниця проведено Чемпіонат України, Всеукраїнські змагання «Подільські зорі», Відкритий чемпіонат ГО «ВФСТ» Україна» з естетичної групової гімнастики. Доцент кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки, Вікторія Кондратенко, у якості головного тренера, представила команди Дніпропетровської області.

У змаганнях брало участь 54 команди серед яких представники Запорізької, Харківської, Вінницької, Чернігівської, Київської, Одеської та інших регіонів. Наша область повернулась з наступними здобутками: абсолютними чемпіонками України стала команда «Delice Sparks» у віковій категорії 8-10 років в довгій і короткій програмах; бронзовими призерами стала команда «Delice Splash» 10-12 років у короткій програмі та срібними у довгій; найстарша команда вікової категорії 16 років і старше посіли 2 місце у короткій і довгій програмах Всеукраїнських змагань «Подільські зорі».

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовка вітає наших спортсменів та викладачів з перемогами!