ВІД ВИПУСКНИКІВ СТУДЕНТАМ: ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПОЧАТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

10 травня 2024 року випускниця 2023 року спеціальності 293 Міжнародне право Ганна Трубіцина зустрілася онлайн із здобувачами освіти ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ. Основну спеціалізацією Ганни Трубіциної складають цивільне право, сімейне право та військове право. Із результатами її професійної діяльності можна ознайомитися за такими посиланнями: https://lawlab.pro/ ; Телеграм-канал: https://t.me/lawlabpro ; Інстаграм: https://www.instagram.com/trubitsyna.hanna?igsh=MWx2dnhhaG85cG9tZQ== ; Тік Ток: https://www.tiktok.com/@hanna_trubitsyna?_t=8mI63uY8xUr&_r=1. Під час зустрічі Ганна Трубіцина поділилися практичними порадами стосовно того, як розпочати юридичну кар’єру, як подолати різні труднощі, що можуть перешкоджати майбутнім випускникам, а також запропонувала для розгляду декілька практичних кейсів. Під час зустрічі було наголошено на важливості теоретичного навчання, розвитку співпраці з юридичною клінікою УМСФ та напрацювання досвіду роботи одночасно з навчанням в Університеті.

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність Ганні Трубіциній за участь у заході та запрошує інших випускників спеціальності 293 «Міжнародне право» ділитися досвідом із здобувачами вищої освіти, що навчаються на спеціальності 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)