МЕНЕДЖМЕНТ ТА ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ: ЦЕ СУПЕРСУЧАСНО!

Доцент кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності УМСФ Віра Петруня взяла участь у практичному тренінгу з маркетингу та використанню штучного інтелекту в сучасному менеджменті.

Тренінг відбувся у форматі офлайн: нетворкінг, практичні вправи, дискусії. Він був організований у рамках реалізації «Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва м. Дніпра на 2023-2027 роки». Організатори заходу – управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради спільно з Агенцією з просування освітніх проектів GRAIN. Спікери тренінгу: Ольга Алексєєва (18 років досвіду у сфері маркетингу та продажів), Катерина Комар (керівник SMM команди освітніх серіалітів).

Використання штучного інтелекту в менеджменті є в сучасних умовах одним із управлінських трендів. Цю проблематику важливо якісно відображати в університетських курсах як для студентів-менеджерів, так і для студентів інших спеціальностей. Розвиток теоретичних знань та практичних навичок викладачів в цих питаннях сприяє досягненню такої цілі.