ЗУСТРІЧІ З ПРАКТИКАМИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

01 травня 2024 року було підписано Договір про співпрацю Університету митної справи та фінансів та приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Стаднік І.Л.

02 травня 2024 року професором кафедри міжнародного права Оксаною ЛЕГКОЮ разом із приватним нотаріусом  Стаднік Іриною Леонідівною в рамках Договору про співпрацю було проведено зустріч зі студентами групи МП-23-1,2.

Під час зустрічі Стаднік І.Л. ознайомила студентів з особливостями професії нотаріуса та вимогами до нотаріусів, відповідно до законодавства України про нотаріат. Охарактеризувала особливості вчинення нотаріальних дій в умовах воєнного стану.  Пані Ірина відповіла на запитання студентів.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність Стаднік Ірині Леонідівні та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)