ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ УМСФ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПРАВО» ДО ЖОВТНЕВОГО РАЙОННОГО СУДУ М.ДНІПРА

3 травня 2024 року до Жовтневого районного суду міста Дніпра з ознайомчим візитом завітали студенти третього курсу спеціальності «Право» .

Під керівництвом завідувача кафедри публічного та приватного права Мінки Тетяни Павлівни  та у супроводі голови суду Антонюка Олександра Андрійовича студентам була проведена оглядова  екскурсія приміщенням суду, під час якої вони ознайомилися з діяльністю апарату суду, помічників суддів, секретарів судового засідання та документообігом суду.

 Майбутні правники також мали змогу бути присутніми на судовому засіданні - під час розгляду конкретної судової справи. Голова суду Антонюк Олександр Андрійович ознайомив студентів з роботою суду, категоріями справ, які розглядають районні суди. Також у майбутніх правників була можливість поспілкуватись із керівником апарату суду, іншими працівникам, поставити їм питання про актуальні проблеми суддівської практики та діяльності судів. Це був цікавий досвід, який дозволив студентам побачити, як працюють суди і судді.

 На завершення керівництво суду побажало студентам успіхів в навчанні та підвищенні рівня своїх правових знань.

Дякуємо голові Жовтневого районного суду та всім співробітникам за цікаву екскурсію!