В Університеті митної справи та фінансів відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з шеф-барменом ресторану «Репортер» Максимом Кіяшко.
Фахівець-практик розповів про особливості організації барної справи на сучасному ринку ресторанних послуг, поділився досвідом приготування і створення нових різновидів напоїв та власними новаторськими підходами до змішування їх певних компонентів. Спікер також акцентував увагу на важливості набуття теоретичних і практичних знань у галузі харчової хімії, економіки, бізнес-планування та інших компонент освітньої програми, які надають можливість створення нових смакових якостей продуктів та забезпечують розширення і розвиток бізнесу, що підтвердив прикладами з власного досвіду та досвіду роботи конкретних ресторанних підприємств м. Дніпро.
Під час зустрічі здобувачі отримали корисні знання та поради щодо організації робочого місця бармена, ознайомилися з правилами розташування устаткування та інвентарю, способами роботи, що забезпечують раціональне використання площі за барною стійкою та дозволяють удосконалити процес і якість обслуговування гостей.
Здобувачі вищої освіти взяли активну участь у дискусії, в якій обговорювалися питання про основні вимоги, що ставляться до працівників ресторанного бізнесу, принципи формування штату бару, специфіку роботи ресторану «Репортер», умови працевлаштування.
Дякуємо за співпрацю!
http://umsf.dp.ua/blog/2662-%D0%B7%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D1%96%D1%87-%D0%B7-%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%83-%C2%AB%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80%C2%BB#sigProIda57358c869