ТИЖДЕНЬ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ: ФОРМАЛЬНИЙ І НЕФОРМАЛЬНИЙ АСПЕКТИ

Академічна доброчесність є однією із найважливіших засад державної політики у сфері вищої освіти України. З метою забезпечення належного дотримання академічної доброчесності як педагогічними, науково-педагогічними та науковими працівниками, так і здобувачами вищої освіти в Університеті митної справи України щорічно проводяться різні види заходів в рамках формальної та неформальної освіти. З цією метою для здобувачів вищої освіти першого курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 293 «Міжнародне право» в рамках дисципліни «Вступ до спеціальності» проведено лекційне заняття на тему «Академічна доброчесність». В рамках неформальної освіти здобувачі вищої освіти успішно пройшли курс «Академічна доброчесність в університеті», на підтвердження чого отримали сертифікати. Маєте бажання знати більше, обирайте спеціальність 293 «Міжнародне право» Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів.

Сертефікати проходження курсу «Академічна доброчесність в університеті»:

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)