УМСФ святкує День корейської писемності Хангиль наль!

У Республіці Корея 9 жовтня відзначають День корейської писемності - Хангиль наль.

Цього року професор Чой Кванг Сун та професор Бе Джі Йон відсвяткували Хангуль Наль в Українсько-корейському центрі Університету митної справи та фінансів.

Керівник Українсько-корейського центру Університету митної справи та фінансів, директор Інституту короля Седжона в Дніпрі, професор Чой Кванг Сун разом з членами Хварангу організували чудовий захід за участю міського голови Дніпра Бориса Філатова та радника міського голови Дніпра з питань вищої освіти професора Олега Тупиці.

Професор Чой вручив Борису Філатову Почесну грамоту Палати представників Конгресу США на честь його виняткової відданості та досягнень у світовому співтоваристві, а також його ролі в суспільстві як активного члена Міжнародної корпорації "Хваранг".

Окрему нагороду для корейських колег підготував міський голова Дніпра. Подяки були вручені керівнику Українсько-корейського центру Університету митної справи та фінансів, професору кафедри іноземної філології, перекладу та професійної мовної підготовки Чой Кванг Суну та колективу Українсько-корейського центру.

Члени Хварангу, одягнені в національний корейський одяг, представили виставку Корейського центру міському голові Дніпра. Всі експонати Центру представлені в Україні в єдиному екземплярі.

Вітаємо мера Дніпра Бориса Філатова!

Вітаємо професора Чоя Кванг Суна та всіх членів Хварангу!

Вітаємо всіх членів Українсько-корейського центру Університету митної справи та фінансів!