ПЕРШІ КРОКИ В ПРОФЕСІЮ!

10 жовтня 2022 року у межах дисципліни «Вступ до спеціальності» для студентів 1 курсу бакалаврату за спеціальностю 281 «Публічне управління та митне адміністрування» (освітні програми «Публічне управління та адміністрування» та «Митна справа») відбулися практичні заняття зі стейкхолдерами університету на базі Головного управління Державної податкової служби України в Дніпропетровській області.

Студентів університету привітав Леонов Валерій Юрійович, заступник начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

З вступною інформацією виступила начальник Управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Осипова Манушак, а також співробітники Головного управління: Красильникова Наталія доповіла про структуру і задачі ГУ ДПС в регіоні; Яковлева Вікторія – про можливості працевлаштування та перспективи професійної кар’єри; Гребенчук Геннадій – про взаємодію між державною податковою службою та населенням.

Студенти прийняли активну участь у вікторині Smart Fax на податкову тематику і щиро ділилися емоціями і враженнями від спілкування з практиками.

Щиро вдячні нашим партнерам!

Чекаємо на нові зустрічі!