Факультет економіки, бізнесу та міжнародних відносин відзначив 32-річчя

18.05.2023 Факультет економіки, бізнесу та міжнародних відносин відзначив 32-річчя.

В урочистих заходах Факультету Університету прийняли участь заступник начальника податкової служби області Леонов Валерій та начальник управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Осипова Манушак.

Леонов Валерій привітав присутніх з річницею від дня заснування Факультету. Відзначив деканку Факультету Даценко Вікторію подякою за багаторічну плідну співпрацю та злагоджену роботу, ініціативність, сприяння у формуванні та підвищенні податкової культури студентів, активну громадянську позицію як члена Громадської ради при ГУ ДПС.

«Податкова служба Дніпропетровщини має багаторічний позитивний досвід співпраці з Університетом митної справи та фінансів та, зокрема, і з колективом факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин. Разом ми використовуємо ефективні форми взаємодії, результатом яких є підвищення престижності професії податківця, просвітницька діяльність, направлена на формування високого рівня податкової культури, виховання покоління обізнаних громадян. Подальше партнерство ГУ ДПС та Університету сприятиме досягненню спільних цілей у подальшому», – зазначив заступник начальника ГУ ДПС під час заходу.

Даценко Вікторія висловила вдячність за привітання та бажання і надалі розвивати ефективні та позитивні партнерські відносини з ГУ ДПС.

 Привітання Г Катамадзе факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин