18.05.23 в Університеті митної справи та фінансів на факультеті економіки, бізнесу та міжнародних відносин був проведений спільний проект Олени Булах та Тетяни Зозулі для студентів факультету "Парфумерна кулінарія" спрямований на розвиток поняття парфуму у приготуванні страв.
Робили напівфабрикат на печиво за рецептом Дар'ї Цвек, і після створення класичної основи печива у всіх учасників була можливість додати трохи магії у свої рецепти, а саме:
- сухої м'яти,
- цедри лимона,
- жасмину,
- квітів чорнобривців,
- зелені паростки пшениці,
- чорного перцю,
- родзинок горіхового борошна з волоського горіха та фундуку.
Родзинка в цьому майстер класі: кулінарні парфуми за особистою формулою Олени Булах "Коньяк-ваніль".