Ліцей міжнародних відносин - учасник всеукраїнської ініціативи “World’s Largest Lesson”

У період з 24 по 28 квітня 2023 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація «АЙСЕК в Україні» реалізовувала всеукраїнську ініціативу «Найбільший урок у світі» (“Worlds Largest Lesson”), спрямовану на покращення обізнаності дітей про Цілі сталого розвитку, затверджені ООН у 2015 році, а також підвищення соціальної активності молодих людей, заохочення до розробки власних проєктів та реалізації заходів для досягнення вказаних цілей.

Підтримуючі молодіжні просвітницькі рухи, Університет митної справи та фінансів активно долучився до вказаної ініціативи та уклав Договір про співпрацю із АЙСЕК в Україні та проведення 26 квітня 2023 року уроку з Цілей сталого розвитку для учнів 8 класу в.с.п. «Науковий ліцей міжнародних відносин ІІ-ІІІ ступенів» УМСФ.

Під час заходу директорка ліцею Наталія ВЛАСОВА та амбасадор ініціативи, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Університету Дмитро ТРЕСКІН в інтерактивній формі із відеоматеріалами розповіли ліцеїстам про призначення та зміст Цілей сталого розвитку із акцентом на ціль 4 «Якісна освіта» та ціль 11 «Сталий розвиток міст та спільнот». Наприкінці уроку присутніх ліцеїстів ознайомили із діяльністю АЙСЕК в Україні та запропонували долучитися до цього креативного молодіжного руху!

 Університет митної справи та фінансів висловлює вдячність команді організаторів всеукраїнської ініціативи «Найбільший урок у світі» та запрошує ВМГО «АЙСЕК в Україні» до подальшої співпраці!