051 ЕКОНОМІКА ОБУХІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ОБУХІВСЬКОЇ селищної ради Дніпровського району в УМСФ

19 квітня 2023 року за ініціативи кафедри економіки та соціально-трудових відносин, у рамках проведення профорієнтаційної роботи до Університету митної справи та фінансів завітали учні ОБУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ Обухівської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

 Майбутніх абітурієнтів від адміністрації Університету привітала Вікторія Даценко, декан найбільшого в УМСФ факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин, яка презентувала спеціальності та освітні програми, розповіла про можливості навчання, перспективи працевлаштування та участь студентів у проєктах, що проводяться за ініціативою факультету.

Змістовну інформацію щодо ВСТУПУ – 2023 було надано відповідальним секретарем приймальної комісії Вікторією Тараненко.

З особливостями та конкурентними перевагами навчання за спеціальністю 051 ЕКОНОМІКА абітурієнтів познайомила завідувачка кафедри економіки та соціально-трудових відносин Адель Бикова.

Також ліцеїсти мали можливість поспілкуватися зі студенткою першого курсу, старостою групи УП-22-1 Анастасією Семеновою, яка розповіла про свій вибір економічної освіти, offline та online навчання, студентське життя та дозвілля.

Ліцеїсти із задоволенням та великою зацікавленістю оглянули єдиний в Україні музей митної справи, експозиції «Валюти світу» та матеріальну базу Університету.

З метою подальшої співпраці сторонами укладено договір між директором ліцею та ректором УМСФ.

Дякуємо Вірі Джур, директору ліцею та Ользі Сенець заступнику директора з навчально-виховної роботи за активний діалог та організацію заходу!

Хочеш бути ОСОБЛИВИМ – приєднуйся до команди ЕКОНОМІСТІВ УМСФ !