Відбулось підписання Меморандуму

12 квітня 2023 року в стінах Університету митної справи та фінансів відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Університетом та Дніпропетровським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. В підписанні Меморандуму взяли участь начальник Дніпропетровського ОТЦК та СП полковник Пікало Анатолій Олександрович, заступник начальника – начальник сектора комплектування Дніпропетровського ОТЦК та СП полковник  Павлов Юрій Володимирович, ректор УМФС Бочаров Дмитро Олександрович та голова вченої ради Ченцов Віктор Васильович.

         Під час підписання документів були обговорені питання взаємодії сторін за різними напрямками – підготовка до відкриття Центру перепідготовки ветеранів  війни на базі УМФС, спільна праця у відкритті нових військово-облікових спеціальностей, за якими буде проходити навчання на кафедрі військової підготовки, організації та проведення навчальних занять з майбутніми офіцерами запасу із залученням фахівців ОТЦК та СП.

Для поважних гостей була організована екскурсія до музею історії УМСФ, навчальних аудиторій та територією університетського кампуса.