ДО НАВЧАЛЬНО–НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН ЗАВІТАЛИ УЧНІ ЛІЦЕЮ № 18

31 березня 2023 року до ННІ права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів завітали учні Новомосковського ліцею №18.

          З вітальним словом від керівництва інституту права до майбутніх абітурієнтів звернувся директор Ліпинський В.В, який розповів про основні досягнення випускників та перспективи, що відкриваються перед студентами навчального закладу. Після знайомства з матеріально-технічною базою Університету митної справи та фінансів, огляду музею митної справи України, експозицій «Валюти світу», відвідування тиру, ліцеїсти зустрілися з відповідальним секретарем приймальної комісії Тараненко В.Є, та дізналися про умови та правила прийому до Університету у 2023 році, систему визначення результатів абітурієнта, про напрями та спеціальності, за якими проводиться підготовка в інституті. 

         Успішний старт: що потрібно знати для побудови кар’єри юриста? Як знайти найкращий навчальний заклад, де готують юристів? На ці та інші питання учнів ліцею надала відповідь завідувачка кафедри публічного та приватного права ННІ права та міжнародно-правових відносин Мінка Т.П.

          Про багатогранне життя студентів у стінах університету та інституту права окреслили голова студентського парламенту УМСФ Петрівська Р.М та голова студентської ради ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ Саломатін Я.А.

          Захід був дуже цікавим та інформативним, а головне корисним для майбутніх випускників ліцею, які мають намір вступати до лав професійної діяльності юриста.

Долучайся до наступних заходів ННІ права та міжнародно - правових відносин УМСФ!

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів приєднатися до нашої родини,  родини навчально-наукового інституту права та міжнародно – правових відносин УМСФ!

Ми кращі! Обирай кращих! Твоє успішне майбутнє з навчально-науковим інститутом права та міжнародно – правових відносин УМСФ!

View the embedded image gallery online at:
http://umsf.dp.ua/blog/1916-18#sigProId80c9ae2cdf