Засідання Центру фінансової освіти

На фінансовому факультеті 31 березня відбулося засідання Центру фінансової освіти під головуванням директора центру, бізнес-коуча, банкіра, кандидата економічних наук Олени Острініной, засновниці BUSINESS ACADEMY OSTRININA (https://www.ostrinina-academy.com/)

У засіданні прийняли участь викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування, студенти фінансового факультету, гості Центру. Майбутні керівники та фінансисти обговорили та опрацювали на прикладах формулу успішного бізнесу, етапи його становлення, послідовність пасток для розвитку на різних фазах та рекомендації з оцінювання ризиків і пошуку можливостей. Учасники колективно визначили  характеристики і особливості стартапу, його відмінностей від будь-якого нового бізнесу.

Спілкування, як і завжди, пройшло у формі активного діалогу, із увагою до можливостей гнучкого і безперервного вдосконалення бізнесу. Часу на спілкування виявилося замало, тому учасники засідання домовилися зустрітися найближчим часом і продовжити обговорення шляхів втілення ідей у бізнес-проекти.