6 березня 2023 року на базі Університету митної справи та фінансів проведено черговий майстер-клас з приготування страв італійської кухні для здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійними програмами "Готельно-ресторанна справа" і "Туризм" та бажають проходити практику в готельно-ресторанних комплексах Італії. Під час заходу Президент Асоціації U.C.M. – Italy "Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy" пан Паоло Брешіа продемонстрував кулінарну майстерність і поділився своїми "секретами". До проведенння заходу у якості гостей були запрошені потенційні абітурієнти Університету - студенти Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу спеціальностей 181"Харчові технології" та 241 "Готельно-ресторанна справа", - та викладач вищої категорії МАЙКО О.В. Дякуємо гостям та організаторам проведення заходу (професорам кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрію ПОГРЕБНЯКУ і Олені ЮДІНІЙ та заступнику декана факультету інноваційних технологій Олені ВИШНІКІНІЙ). Чекаємо на наступні майстер-класи президента Асоціації UCM-Italy пана Паоло Брешіа
http://umsf.dp.ua/blog/1830-majster-klas-z-prigotuvannya-strav-italijskoji#sigProIdc2b5018861