Знайомство з факультетом «Сходинки успіху» для випускників ліцеїв Дніпропетровщини

18.02.2023 на факультеті економіки, бізнесу та міжнародних відносин був проведений профорієнтаційний захід – знайомство з факультетом «Сходинки успіху» для випускників ліцеїв Дніпропетровщини.
Майбутні вступники мали можливість поринути у студентське життя факультету і відчути себе вже студентами. Керівництво факультету проінформувало вступників про корпоративну культуру факультету, місію і стратегію розвитку. Завідувачі кафедр відкрили таємниці освітнього процесу в закладі вищої освіти: формування навчальних планів спеціальностей, наповненість дисциплін, індивідуальна освітня траєкторія студента, академічна доброчесність, співпраця з роботодавцями і формування професійних компетенцій, допомога в отримані першого місця роботи. Професори кафедр показали можливості реалізації талантів студентів в наукових дослідженнях, участі у міжнародних грантових програмах, міжнародних програмах мобільності. Студентська рада факультету розкрила всі грані студентського життя, навіть в умовах онлайн: навчаємося, працюємо, розвиваємося, допомагаємо, волонтеремо і захищаємо!
Крім того, майбутні вступники ознайомилися з унікальними виставками і експозиціями, які розташовані в університеті; завітали до єдиного в Україні музею митної служби; познайомилися зі зброєю в стрілецькому тирі; мали можливість поспілкуватися зі студентами англійською та корейською мовами.
День пройшов швидко, приємно, комфортно. Ми не прощалися, а говорили один одному «До зустрічі! Good bye! Do widzenia! 안녕히 가세요! Verabschiedung! Arrivederci! Au revoir!»