The HALO Trust в УМСФ

Днями інструкторами «The HALO Trust» провели в Університеті митної справи та фінансів й у Науковому ліцеї міжнародних відносин тренінги з кураторами академічних груп, класними керівниками, ліцеїстами щодо поводження з вибухонебезпечними предметами.

Учасники заходу отримали необхідну інформацію з приводу того, як правильно поводитися з вибухонебезпечними предметами, а також сувеніри-пам’ятки з правилами поведінки у разі їх виявлення, обговорили наслідки безпечних дій у надзвичайних ситуаціях такого характеру та питання щодо зниження ризиків від контактування з вибухонебезпечними предметами та запобігання нещасним випадкам.

The HALO Trust — британська благодійна і американська некомерційна організація, що займається знешкодженням наземних мін і боєприпасів, які не розірвалися й можуть становити небезпеку для цивільних осіб. Також ця організація проводить розвідку небезпечних територій, очищення небезпечних територій, протимінне навчання, оцінку соціально-економічної загрози впливу мін та вибухонебезпечних предметів на мирне населення.

Дякуємо за цікаву та таку необхідну сьогодні зустріч.