Міжнародна науково-практична конференція «ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ТА УПРАВЛІНСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВИМІРИ СЬОГОДЕННЯ: МОЛОДІЖНИЙ ПОГЛЯД»

04 листопада 2022р. в Університеті митної справи та фінансів відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ТА УПРАВЛІНСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВИМІРИ СЬОГОДЕННЯ: МОЛОДІЖНИЙ ПОГЛЯД». 

Кафедра економіки та соціально-трудових відносин працювала за тематичним напрямом «Сучасні виклики та можливості економічного розвитку», до роботи якого долучилися 68 учасників з обширною географією – Київ, Харків, Дніпро, Миколаїв, Луцьк, Кропивницький, Баку (Азербайджан), Варшава (Польща) та інші.

Змістовні, актуальні та цікаві доповіді з економічної тематики були представлені нашими стейкхолдерами – Олена Міронова, завідувачка Сектору менеджменту активів  Південно-східного міжрегіонального територіального управління АРМА,  м.Дніпро,  Антон Шаповалов, директор компанії «Global Sky», м.Кропивницький, аспірантами, магістрами, бакалаврами спеціальності 051 ЕКОНОМІКА та ліцеїстами.

Дякуємо нашим стейкхолдерам, здобувачам, ліцеїстам Фінансово-економічного ліцею, ліцею Міжнародних відносин за продуктивну роботу та запрошуємо до участі у наступній конференції, що запланована на квітень 2023 р.