НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО» В УМСФ ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬ НЕ ТІЛЬКИ ВИКЛАДАЧІ, АЛЕ Й СУДДІ ВЕРХОВНОГО СУДУ, ВІДОМІ АДВОКАТИ ТА ПРАКТИКУЮЧІ ЮРИСТИ!!!

07 листопада  кафедрою публічного та приватного для магістрів груп П 22-1м і П 22-2м та студентів груп П 22 1-4 ННІ права та міжнародно-правових відносин організовано зустріч із суддею Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду доктором юридичних наук, професоркою Коваленко Н.В.. 

 

Суддя Верховного Суду Коваленко Н.В. провела бінарну лекцію з завідувачкою кафедри Мінкою Т.П. на дві теми: «Касаційне провадження в адміністративному судочинстві України» та «Особливості розгляду зразкових справ Верховним Судом». Лекція проводилася у форматі zoom-конференції. 

 

Під час лекції Коваленко Н.В. розповіла про функціонування Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, особливості касаційного провадження в адміністративному судочинстві, висвітлила питання особливостей інституту зразкової справи в адміністративному судочинстві.  Студенти отримали практичні поради стосовно підготовки касаційної скарги та її подання до суду касаційної інстанції, особливостей її розгляду судом касаційної інстанції.