ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ VIII МІЖНАРОДНОГО СТУДЕНТСЬКОГО САМІТУ!!!!

БРОВКІНА А. І КОНОВАЛЬСЬКА К. - СТУДЕНТКИ МАГІСТРАТУРИ  (П 22-1м) ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У VIII МІЖНАРОДНОМУ СТУДЕНТСЬКОМУ САМІТІ І ОТРИМАЛИ ПРИЗОВЕ 3 МІСЦЕ ЗА СВОЄ НАУКОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ, ЯКЕ ВОНИ ПРЕДСТАВИЛИ У СВОЇЙ ДОПОВІДІ, ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ САМІТУ.

 

03 листопада 2022 року команда Університету митної справи та фінансів у складі студенток магістратури спеціальності «Право» Коновальської Каріни та Бровкіної Аліни представила власний проєкт на VIII Міжнародному студентському саміті, який відбувся на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Це достатньо відомий в правових колах науковий захід, який щороку збирає студентські команди з багатьох країн світу. 

Наш проєкт має назву «Проблеми захисту майнових прав громадян в умовах збройних конфліктів: досвід України та уроки перехідного правосуддя» (науковий керівник: доцент кафедри публічного та приватного права, кандидат юридичних наук Віктор Філатов). Конкурсне журі високо оцінило презентацію проєкту. У загальному заліку, Команда Університету митної справи та фінансів посіла трете місце. Вітаємо наших студентів!  

НАШІ ДІВЧАТА МОЛОДЦІ!!!❤❤❤