ПІДПРИЄМНИЦТВО ТА БІЗНЕС

20 жовтня та 27 жовтня 2022 року в рамках вивчення дисципліни «Організація бізнесу» відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з Костянтином Сердюковим - засновником, співвласником ТОВ Бізнес-група Співдружність та ТОВ Міжгалузевий депозитарний центр. 

Тема зустрічі: «Підприємництво та бізнес». У фокусі дискусії піднімалися питання використання сучасних підходів до управління суб’єктами підприємницької діяльності в умовах високої непередбачуваності змін і постійного прискорення різноманітних процесів бізнесових структур. Під час зустрічі були розглянуті концептуальні засади функціонування підприємств різних форм власності, надано рекомендації щодо створення власного бізнесу та прийняття обґрунтованих управлінських рішень щодо здійснення підприємницької діяльності. 

Здобувачі мали можливість ставити питання, висловлювати власну точку зору та визначати разом перспективи розвитку бізнесу в сучасних умовах. 

Основні настанови, які отримали здобувачі під час зустрічі: 

«Навчатися - саме навчання дає можливість генерувати нові ідеї й знаходити нові шляхи для виходу із різних нестандартних ситуацій.

Діяти, тому що «дія» - це досить високий рівень на шкалі емоційних тонів, саме дії (бажано свідомі і цілеспрямовані) ведуть до результатів. А вони наразі потрібні у всіх сферах нашого життя».