Запрошуємо на навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» за освітньо-професійною програмою «Митна справа»!

Університет митної справи та фінансів як член Міжнародної мережі митних університетів вже понад 25 років здійснює підготовку фахівців з митної справи та зовнішньоекономічної діяльності за професійними стандартами Всесвітньої митної організації. На базі університету діє найбільша в Україні митна бібліотека та унікальний Музей митної справи.

Навчання майбутніх митників забезпечує одна з базових кафедр університету – кафедра публічного управління та митного адміністрування, з якої починалася ще в Академії митної служби України підготовка висококваліфікованих фахівців для митних органів та суб’єктів ЗЕД.

Викладачі кафедри – практики з великим досвідом роботи в митних органах, які розробили авторські курси митних дисциплін, підкріплені серією підручників «Митна справа».

На сьогодні майже половина усіх митників – це випускники УМСФ, а підтримка та договір про співпрацю з Державною митною службою України дозволяє нашим студентам щороку проходити практику в митницях або підприємствах, що здійснюють діяльність у сфері ЗЕД. Крім того, важливу роль у підготовці ми відводимо співпраці з органами місцевого самоврядування з метою розвитку експортного потенціалу об’єднаних територіальних громад України.

Освітньо-професійна програма «Митна справа» дає необхідні знання та навички не тільки для побудови кар’єри митника, митного брокера чи фахівця з питань ЗЕД. Наші випускники успішно продовжують свою професійну діяльність у місцевих державних адміністраціях, центральних органах виконавчої влади та їх територіальних підрозділах (зокрема – у податкових органах), а також – в органах місцевого самоврядування (обласні, міські, сільські, селищні ради та їх виконкоми), у міжнародних та громадських організаціях, у світових консалтингових компаніях так званої «великої четвірки».

Для майбутніх абітурієнтів щороку проводиться Школа юного митника, щоб познайомити їх з Університетом та професією митника. Багатьом учасникам захід допомагає визначитись із подальшим професійним шляхом та обрати саме наш Університет.

Запрошуємо на дні відкритих дверей! Наші фахівці нададуть відповіді на всі питання!