Зустріч студентів спеціальностей 122-Комп’ютерні науки та 121-Інженерія програмного забезпечення з нашими партнерами фахівцями з компанії ЕРАМ

В рамках роботи Центру інформаційних технологій УМСФ відбулась зустріч студентів спеціальностей 122-Комп’ютерні науки та 121-Інженерія програмного забезпечення з нашими партнерами- фахівцями з компанії ЕРАМ. Представники бізнесу познайомили студентів з компанією, розповіли про напрямки роботи та перспективи подальшого працевлаштування для студентів. Цікавою та корисною була інформація про актуальні професії в ІТ і мови програмування, які зараз користуються найбільшим попитом.
Експерти ЕРАМ акцентували увагу на сферах застосування різних мов програмування з точки зору їхнього використання у різних напрямках ІТ-проектів. Спікери виділили ті напрямки, які будуть цікаві саме студентам наших спеціальностей: це Java, .NET, Front-end, тестування програмного забезпечення, Data science, Big Data та багато інших.
Цікавою була інформація щодо можливостей удосконалювати свої університетські знання на навчальних програмах в рамках проєкту EPAM University. Спілкування зі спікерами дозволило студентам зорієнтуватись і отримати корисну інформацію про перспективні напрямки навчання в ІТ-сфері.