ЮРИСТИ-МІЖНАРОДНИКИ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКА ОНЛАЙН-ШКОЛА З АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА

Навчання на спеціальності 293 «Міжнародне право» надає студентам різноманітні можливості особистісного розвитку. У жовтні 2022 року однією з таких можливостей стала участь у Всеукраїнській онлайн-школі з адміністративного судочинства, проведення якої забезпечили Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Запорізький національний університет і ВГО «Асоціація фахівців адміністративного права». Впродовж 13 та 14 жовтня учасники онлайн-школи долучались до обговорення різних актуальних питань адміністративного судочинства, зокрема, предметної, інстанційної та територіальної юрисдикції адміністративних судів, сутності судових рішень в адміністративних справах, звернень судових рішень до виконання, судового контролю за виконанням судового рішень, перегляду судових рішень в адміністративних справах тощо.  

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність команді організаторів Всеукраїнської онлайн-школи з адміністративного судочинства та запрошує абітурієнтів 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)