Розпочато співпрацю Університету з Європейською асоціацією студентів права України!

Відповідаючи на запити здобувачів вищої освіти зі спеціальностей 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» щодо підтримки студентів-правників та розвитку інтеграції у європейську правничу студентську спільноту, 13 жовтня 2022 року відбулись зустріч і підписання Договору про співпрацю між Університетом та Дніпровським осередком Всеукраїнської громадської організації «Європейська асоціація студентів права України» (ELSA Dnipro).

Закріпленню співробітництва із ELSA Dnipro передували участь студентів Університету у заходах організації (Всеукраїнська школа з міжнародного гуманітарного права, майстер-класи та лекції провідних юристів з Дніпра), успішно проведена 30 вересня 2022 р. презентація ELSA Dnipro для більш ніж 100 студентів-першокурсників УМСФ та лист-пропозиція від 06 жовтня 2022 року про оформлення співпраці.

Під час зустрічі, організованої відділом міжнародних зв’язків, керівництво Університету в особі ректора Дмитра БОЧАРОВА та першого проректора Віктора ЧЕНЦОВА обговорили із командою ELSA Dnipro напрямки подальшої співпраці, заплановані заходи, перспективи академічної мобільності та проєктної діяльності, а також можливу підтримку з боку УМСФ. Після підписання Договору паном ректором із виконую обов’язки президента ELSA Dnipro Дарією ДЕМИДЕНКО, оглядову екскурсією для майбутніх юристів провів начальник відділу міжнародних зв’язків Віталій РАЗЖИВІН.

 

Університет митної справи та фінансів висловлює підтримку Дніпровському осередку Всеукраїнської громадської організації «Європейська асоціація студентів права України» (ELSA Dnipro), бажає подальших успіхів із сподіваннями на багаторічну плідну співпрацю!

Інформаційний бюлетень.docx