ЛЕКЦІЯ ЛАУРЕАТУ НОБЕЛІВСЬКОЇ ПРЕМІЇ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

13 травня 2022 р. студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» взяли участь в онлайн лекції на тему «Україна, демократія, ООН і Рада Безпеки» вельмиповажної Ширін Ебаді, нагородженої Нобелівською премією миру за приголомшливі й новаторські зусилля у сфері прав людини, особливо жінок дітей і біженців. Лекція проводилась англійською мовою, однак слухачі мали можливість обрати український синхронний переклад.

Під час лекції обговорювалися актуальні питання у сфері надання допомоги міжнародним співтовариством Україні для протидії військовій агресії з боку росії, відповідальності за військові злочині, що продовжують вчинятися в межах території нашої країни, кризи діяльності міжнародних організацій, зокрема, застарілості та неефективності механізму функціонування Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй тощо.

Якщо Ви бажаєте відвідувати лекції лауреатів Нобелевських премій, Надзвичайних і Повноважних Послів України в інших країнах і багатьох інших вельмиповажних високопосадовців, громадських і політичних діячів, обирайте спеціальність 293 «Міжнародне право».

 

Приєднуйтесь до найкращих!

Запрошуємо вас до навчання на спеціальності 293 «Міжнародне право»!

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

 

Все буде Україна!