МІЖНАРОДНА КОМУНІКАЦІЯ РАЗОМ З ДОЦЕНТОМ ОЛЬГОЮ ЯТЧУК. СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 291 «МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ, СУСПІЛЬНІ КОМУНІКАЦІЇ ТА РЕГІОНАЛЬНІ СТУДІЇ»

Хто сьогодні не мріє стати інфлюенсером, блогером, тік-токером?

А якщо це поєднати зі справжньою професією?

Готові працювати для країни з численними міжнародними партнерами та стати професіоналом в міжнародних відносинах?

Тоді 100% тобі до нас!

В межах спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (освітньо-професійна програма «Країнознавство») маємо цілих чотири комунікаційних дисципліни («Теорія та практика комунікацій», «Інформаційні та комунікаційні технології», «Крос-культурні комунікації», «Міжнародна інформація та суспільні комунікації»). Ти разом з нашими викладачами зануришся у світ взаємодії, спілкування, кризових комунікацій та інформаційних війн, дізнаєшся в чому особливості та відмінності комунікацій в міжнародному просторі (це ми про крос-культурні вектори), і крім того, як справжній фахівець з комунікацій будеш готовий використовувати комунікаційні технології у професійній діяльності.

Усі комунікаційні курси на освітньо-професійній програмі «Країнознавство» розроблено доцентом кафедри міжнародних економічних відносин та регіональних студій, кандидатом наук з соціальних комунікацій Ольгою Ятчук, яка має не тільки численні публікації та наукові дослідження у відповідній галузі, а ще й практичний досвід роботи в медіа (понад 20 років!).

Крім того, доцент Ольга Ятчук активно залучає студентів до різних активностей, проводить зустрічі та заняття разом із провідними фахівцями у галузі комунікацій, а у поточному навчальному році, вона ініціювала освітній проєкт з медіаграмотності, де під час тренінгу студенти вивчали фейки та протидіяли пропагандистським повідомленням!

Студенти активно працюють з Ольгою Михайлівною Ятчук і в наукових гуртках, готуючи цікаві дослідження та публікуючи наукові тези та статті. А особистий приклад і участь у численних освітніх проєктах та заходах заохочують студентів не зупинятися у навчанні і поширювати свою особисту траєкторію в різних напрямах.

Ольга Михайлівна з нетерпінням чекає нових зустрічей з нашими майбутніми першокурсниками. 

Доєднуйтесь до лав майбутніх фахівців з міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій в Університеті митної справи та фінансів!