Гуманітарне співробітництво з США

20 квітня відбулась знакова подія для нашого регіону. З ознайомчим візитом до Університету митної справи та фінансів прибув громадянин США пан Аарон Коен, виконавчий директор організації Ukraine Disaster Relief. Основні цілі організації пов’язані з адресною доставкою гуманітарної допомоги для біженців та тимчасово переміщених осіб із регіонів, які постраждали від загарбницький дій російських окупантів.

Керівництво Університету продемонструвало наявні можливості для прийняття біженців і тимчасово переміщених осіб та безпековий потенціал будівель і споруд закладу. Під час зустрічі з паном Аароном були обговорені пов’язані з цим нагальні потреби та логістичні проблеми, а також намічені подальші шляхи їх розв’язання. Сторони наголосили на необхідності створення нових та додаткових ланцюжків поставок цільової гуманітарної допомоги до Дніпровського регіону.

Університет митної справи та фінансів вдячний нашим партнерам за можливість проведення даної зустрічі з паном Коеном і розраховує на продовження й поглиблення співробітництва.