Актуальні питання розвитку банківської системи

14 квітня 2022 року в Університеті митної справи та фінансів відбулася зустріч фахівців банківської системи та викладачів із обговоренням актуальних питань, проблем та викликів у період війни та на етапі післявоєнної відбудови. Захід проводив Регіональний центр інноваційного розвитку банківської системи України та Асоціація «Дніпровський Банківський Союз». У засіданні прийняли участь керівники та фахівці банків-партнерів: «Конкорд», «Радабанк», «Державний експортно-імпортний банк», «Укргазбанк».

Проаналізовано особливості діяльності банків в умовах повномасштабної війни, роль і місце банківських установ, основні загрози та проблемні питання. Визначено перспективи проведення науково-практичних досліджень, тематику спільних публікацій. Обговорені шляхи подальшої співпраці, консолідації зусиль і вжиття комплексу заходів, спрямованих на розвиток спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». 

Перший проректор університету В. В. Ченцов запропонував продовжити дискусію в межах науково-практичного семінару, присвяченого шляхам відбудови України. 

Семінар запланований на 21 квітня 2022 року у форматі онлайн, запрошуються усі бажаючі. Більш детальна інформація – на сайті Університету.