Хочеш стати митником? Тоді тобі до нас!

Запрошуємо усіх мрійників митної професії на навчання за освітньою програмою «Митна справа» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»!

Університет митної справи та фінансів як член Міжнародної мережі митних університетів вже понад 25 років здійснює підготовку фахівців митної справи та зовнішньоекономічної діяльності за професійними стандартами Всесвітньої митної організації. На базі університету діє найбільша в Україні митна бібліотека та унікальний Музей митної справи.

Навчання майбутніх митників забезпечує одна з базових кафедр університету – кафедра публічного управління та митного адміністрування, з якої починалася ще в Академії митної служби України підготовка висококваліфікованих фахівців для митних органів та суб’єктів ЗЕД.

Викладачі кафедри – практики зі значним досвідом роботи в митних органах, які розробили авторські курси митних дисциплін, підкріплені серією підручників «Митна справа». 

На сьогодні майже половина усіх митників – випускники УМСФ, а підтримка та договір про співпрацю з Державною митною службою України дозволяє нашим студентам щороку проходити практику в митницях або підприємствах, що здійснюють активну діяльність у сфері ЗЕД, митних брокерів. Крім того, важливу роль у підготовці ми відводимо співпраці з органами місцевого самоврядування з метою розвитку експортного потенціалу об’єднаних територіальних громад України. 

Для актуалізації знань у сфері зовнішньоекономічної діяльності ми проводимо курси підвищення кваліфікації митних брокерів, які також стали дієвим майданчиком для обміну досвідом з практиками.

Для майбутніх абітурієнтів щороку проводиться Школа юного митника, щоб познайомити їх з Університетом та професією митника. Багатьом учасникам захід допомагає визначитися з подальшим професійним шляхом та обрати саме наш Університет.

Зацікавили? Хочеш більше інформації? Тоді чекаємо тебе на наших Днях абітурієнта або на наших сторінках у соцмережах (Фейсбуці https://www.facebook.com/kafPUMA.UMSF/ та Інстаграмі @puma_umsf)!