НАШІ СТУДЕНТИ ЛЕГКО АДАПТУЮТЬСЯ ДО ДІЯЛЬНОСТІ У МІЖНАРОДНОМУ СЕРЕДОВИЩІ

На кафедрі міжнародних економічних відносин та регіональних студій відбулася чергова актуальна та цікава подія. Здобувачі освітньо-професійної програми «Країнознавство» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та освітньо-професійної програми «Міжнародні економічні відносини» спеціальності 292 «Міжнародні економічної відносини» мали можливість поспілкуватися із своєю колегою Ксенією Проскуріною, яка наразі завершує навчання на четвертому курсі.

Ксенія зараз перебуває у Хорватії та спрямовує великі зусилля на допомогу українцям. Ксенія є контактною особою українців, які живуть в місті Корениця (Хорватія). Вона спілкується з представниками місцевих та міжнародних інституцій, щоб допомогти українцям. Завдяки знанням іноземних мов та отриманим під час навчання знанням і навичкам у царині дипломатії Ксенія сприяє розвитку зв’язків між Україною та Хорватією.

Під час зустрічі Ксенія підкреслила, що використовує безпосередньо у своїй практичній діяльності отримані під час навчання в Університеті митної справи та фінансів знання та практичні навички з дипломатії, зовнішньої політики, крос-культурних комунікацій тощо.

Питань до Ксенії було задано багато як здобувачами вищої освіти, так і викладачами, відбулася жвава дискусія.

Кожен із присутніх здобувачів вищої освіти отримав знання, які зможе застосувати у своїй подальшій практичній діяльності, за що дякуємо пані Ксенії!