СТУДЕНТИ-МІЖНАРОДНИКИ ЗУСТРІЛИСЬ З ФАХІВЦЕМ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ

izobrazhenie_viber_2020-05-26_14-57-46

26 травня 2020 р. студенти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» Університету митної справи та фінансів прослухали онлайн-лекцію Катерини Малахової. На лекції було розглянуто мотивацію як один з інструментів підвищення продуктивності та управління персоналом суб'єктів господарювання.

Катерина Малахова – учениця Іцхаака Пінтосевича (Топ-3 бізнес-тренерів країн СНД), випускниця бізнес-школи «Синергія», має досвід в сфері управління персоналом міжнародних компаній, які здійснюють діяльність в країнах Європи і США.

Лекцію для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» було проведено в рамках дисципліни «Економіка та зовнішньоекономічна діяльність суб’єктів господарювання», в межах теми: «Персонал підприємства – суб'єкта ЗЕД, продуктивність і оплата праці».

Катерина Малахова змістовно, доступно та цікаво доповіла про мотиваційні процеси різновидів «push» та «pull», важливість і особливості попередніх розрахунків результату мотиваційних заходів.

Лектором було визначено причини неефективності мотиваційних проектів, плинності кадрів, а також наведено конкретні приклади з практики діяльності фірм щодо факторів мотивації персоналу, які застосовуються в США, Японії, країнах ЄС, Україні та інших державах.

Студенти проявили велику зацікавленість доповіддю та задавали значну кількість запитань спікеру наприкінці заняття. Вони, безумовно, дізналися багато нового та корисного від професіонала, який знає свою справу!

Ще раз дякуємо Катерині Малаховій за те, що відгукнулася на запрошення кафедри міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму провести лекцію із студентами та сподіваємося на подальшу співпрацю!