ПРО МІЖНАРОДНУ АКАДЕМІЧНУ МОБІЛЬНІСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

05 листопада 2021 року здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Країнознавство» (спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії») та освітньо-професійної програми «Міжнародні економічні відносини» (спеціальність 292 «Міжнародні економічні відносини») долучилися до заходу, який відбувся у межах програми культурного обміну між молоддю країн світу. 

У рамках заходу здобувачі вищої освіти поспілкувалися зі здобувачами Американського Університету в Болгарії (AUBG) – престижного  закладу освіти  американського  зразка, що впродовж десятиліть є лідером якісної та сучасної освіти в Болгарії та Південно-Східній Європі. 

Здобувачі у ході зустрічі дізнались про відмінності американської освіти й безпосереднього навчання в AUBG, молодіжну культуру здобувачів різних країн світу. Під час заходу  представниками посольства США в Україні було надано додаткову інформацію щодо можливостей академічної мобільності для здобувачів вищої освіти в межах різноманітних програм, що фінансуються урядом США. Захід проходив онлайн-офлайн та проводився за підтримки Університету митної справи та фінансів, ГО «Клуб випускників програм уряду США», Американських Рад з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS, Українського офісу Американського Університету в Болгарії (AUBG).

Дякуємо відділу міжнародних зв’язків Університету митної справи та фінансів!