ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ ПІСЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ ЦИКЛУ ВЕБІНАРІВ

Здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини» отримали сертифікати після проходження циклу вебінарів «Ugen challenge Marketing&Finance» та успішного складання тестування. Здобувачі відвідували вебінари протягом 22.03-27.03.2021 року.

Онлайн-заходи включали в себе вебінари, бізнес-гру та спілкування з роботодавцями та фахівцями компаній: Unilever, METRO, Philip Morris, JTI, ВАТ, MARS, Coca-Cola HBC, ПроКредит Банк, PepsiCo, Crédit Agricole. Теми, які піднімалися на вебінарах:

– «Evolution of currency liberalization in Ukraine. Is the Ukrainian consumer ready for change?» від Crédit Agricole. Спікер : Viacheslav Ozerov, Head of Treasury Department.

– «Marketing at Philip Morris – consumer at the core of everything we do» від Philip Morris Ukraine. Спікер: Olena Komendo, Junior Brand Manager.

– «Маркетинг та реклама під час пандемії. Як знайти підхід до клієнта?» від Unilever. Спікер: Ірина Левченко (Marketing Lead, Unilever).

– «Ключові показники оцінки бізнесу» від ПроКредит Банк. Спікер: Катерина Райлян, кредитний аналітик середнього бізнесу.

– «Новий продукт з мінімальним бюджетом. Як правильно скласти бюджет?» від MARS. Спікер: Олена Панькова, Choco Brand Profitability & Financial Sharing Expert.

– «Інновації у відповідності з споживацькими трендами 2020 +» від PepsiСо. Спікер: Оксана Кочеркевич, MKTG MANAGER JUICES.

– «Вибір професіонального шляху у сфері маркетингу: як зрозуміти, що ти хочеш, і як цього досягти» від МЕТРО Кеш енд Кері Україна. Спікер: Антон Жорін, начальник управління з маркетингу.

– «Роботи: не конкуренти, а конкурентна перевага» від BAT. Спікер: Анна Шагуріна, Corporate Finance Manager.

– «Впровадження AGILE принципів в FMCG компаніях» від JTI. Спікер: Гордій Діденко, National engagement manager.

– «Інсайдерський маркетинг : як виглядає день маркетолога в Coca-Cola HBS» від Cola-Сola HBC. Спікер: Анна Зограбян, COKE SHOPPER MANAGER.

За результатами участі у вебінарах (22.03-27.03.2021 року) та тестування наступні здобувачі вищої освіти отримали сертифікати: Куліус Анна (ЕМ19-1), Романенко Вікторія (ЕМ19-1), Лукіна Анастасія (ЕМ17-2), Глинянська Дар’я (ЕМ17-2), Лаптєва Вікторія (ЕМ19-2), Марочко Ольга (ЕМ19-2) Клепцова Марія (ЕМ19-2), Пугачова Аліна (ЕМ19-2).

Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!