ЗНАННЯ ТА ВІДПОЧИНОК СТУДЕНТІВ 1 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

18 грудня 2021 р. студенти 1 курсу спеціальності 293 «Міжнародне право» В. Борисов, В. Жомер, А. Касьян, Є. Курілова, М. Нагорний та А. Нечет  взяли участь в інтелектуальній вікторині Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського «Що? Де? Коли?». Захід було проведено онлайн за допомогою декількох платформ: голосової онлайн-трансляції та Zoom-конференції. Протягом двох годин учасники з 13 команд пройшли три етапи, в межах яких відповіли на 30 запитань вікторини. 

Представники команди 1 курсу спеціальності 293 «Міжнародне право» показали високий рівень знань і підготовки, активно вступали в дискусії та доводили власну думку. Крім цього, нашим студентам вдалося познайомитись зі студентами інших навчальних закладів, оцінити їх рівень знань та підготовки, отримати навички комунікації в умовах обмеженого часу та високої конкуренції. 

Учасники вікторини отримали чудовий досвід, з користю провели відведений для заходу час та перевірили свою обізнаність у різних темах.

Кафедра міжнародного права вітає команду 1 курсу спеціальності 293 «Міжнародне право» з успішною участю в інтелектуальній вікторині та запрошує усіх бажаючих навчатися на спеціальності 293 «Міжнародне право» в Університеті митної справи та фінансів. За більш детальною інформацією пропонуємо звертися до гаранта спеціальності 293 «Міжнародне право» Сергія Михайловича Перепьолкіна (+38067-180-49-48; psm–Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).