Онлайн конференція «Гештальт-терапія: теорія і практика»

08 листопада 2020р. в Академії Гештальт-терапії і практичної психології Pogodin Academy відбулася он-лайн конференція «Гештальт-терапія: теорія і практика». Конференція була організована для досвідчених психологів та психотерапевтів в межах курсу «Професійний гештальт-терапевт».

У конференції взяла участь старший викладач кафедри психології УМСФ Приймаченко О.М.

Захід розпочався вступною лекцією засновника Академії Ігоря Погодіна, в якій він розповів про засади та основні принципи гештальт-терапії, коротко описав ключові методи роботи гештальттерапевта; пояснив, які результати дає гештальт-терапія, де вона використовується і як допомагає людині долати складні психо-емоційні стани.

Для наочної демонстрації гештальт-терапевтичної сесії всі учасники були розподілені на групи, в яких вони спостерігали за реальною процедурою роботи психотерапевта з клієнтом, а також приймали участь у її розборі.

Конференція завершилась проведенням дискусійної панелі у загальному он-лайн залі, де експерти розбирали реальний кейс з практики психотерапевта. Всі учасники приймали участь в обговоренні запропонованого випадку, висловлювали свої варіанти методик допомоги клієнту стосовно виходу з проблемного стану.