Співпраця УМСФ з Асоціацією політичних психологів України

9 грудня викладачі кафедри психології Університету митної справи та фінансів взяли участь у проведенні звітно-виборчної конференції Асоціації політичних психологів України. Дуже приємно було почути на цьому зібранні про нашу плідну співпрацю

Нам є що згадати!

Президент АППУ Вадим Олександрович Васютинський, доктор психол. наук та Ірина Гурамівна Губеладзе, канд. психол. наук (яку обрано 9 грудня 2020року Президентом АППУ, з чим вітаємо) в липні 2020 року провели вебінар для студентів-психологів на тему «Технології проведення анкетування, глибинних інтерв’ю та фокус-груп. Особливості застосування психосемантичного інструментарію для вивчення масової свідомості та соціальних практик».

Професора кафедри психології Івана Георгійовича Батраченка обрано до складу правління Асоціації політичних психологів України.

Співпраця продовжується, замислюємо нові проекти.

 

Від такої активної участі викладачів кафедри психології професора Батраченка І.Г. та доцента Панфілової Г.Б. у професійних об’єднаннях у виграші залишаються всі: і науково-педагогічні працівники, і студенти-психологи, і наукова спільнота.