Викладачі кафедри маркетингу та студенти прийняли участь в онлайн-дискусії «Smart-інфраструктура у сталому розвитку міст: світовий досвід та перспективи України»

31 березня 2021 року викладачі кафедри маркетингу та студенти прийняли участь в онлайн-дискусії «Smart-інфраструктура у сталому розвитку міст: світовий досвід та перспективи України» в Українському центрі економічних та політичних досліджень імені О. Разумкова (м. Київ).

https://razumkov.org.ua/.../onlaindyskusiia...

Під час дискусії було презентовано результати аналітичного видання «Smart-інфраструктура у сталому розвитку міст: світовий досвід та перспективи України», у якому узагальнено існуючі підходи до визначення змісту, передумов, головних детермінантів процесу діджиталізації та поширення цифрових технологій у світі, а також розбудови smart-міст. Крім зазначеного окремі проблемні аспекти розбудови smart-інфраструктури у містах, у т.ч. в Україні проаналізовано у фахових статтях, які представлені у виданні. Публікація видання здійснена за фінансової підтримки Представництва «Фонду Фрідріха Науманна за свободу» в Україні та Білорусі.

Від кафедри маркетингу Університету митної справи та фінансів з доповіддю виступав доктор економічних наук, професор Сардак Сергій Едуардович. З повною відео версію онлайн-дискусії можна ознайомитися за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=aW0o8egqrSU