Хочеш мати перспективну, затребувану роботу, можливість працювати з будь якої точки світу?

Якщо так, то твій вибір - спеціальності, пов’язані з ІТ технологіями. Хочеш докази? Тоді заходь на сайт Work.ua і пересвідчись:  https://www.work.ua/jobs-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%82/ Тільки за одним з напрямків сфери інформаційних технологій ти побачиш більш ніж 600 пропозицій, що свідчить про затребуваність цих фахівців. Більшість компаній пропонують як можливість дистанційної роботи так і готові прийняти на роботу студентів спеціальностей ІТ галузі, що свідчить про попит на фахівців ІТ-шників. 

Університет митної справи та фінансів готує фахівців за трьома спеціальностями галузі 12 – інформаційні технології. Так спеціальності 121 - інженерія програмного забезпечення та 122 – комп’ютерні науки надають студентам сучасні знання в затребуваних на ринку праці напрямах таких як бази даних, програмування, комп’ютерні мережі, кібербезпека, Web технології, тестування ПЗ тощо. Ознайомитись з програмами навчання ви можете на сторінці кафедри сайту УМСФ в розділі «Освітній процес».

Наші студенти вже в процесі навчання створюють цікаві креативні проекти, які розширюють їх можливості знайти себе і в інших сферах. Так виконання творчих завдань з комп’ютерної графікі відкриває перед ними перспективи в сфері комп’ютерного дизайну. 

     

Подальших розвиток ідей та знань студенти реалізують в дисциплінах з Веб-дизайну тощо. 

 

Отриманню сучасних знань сприяє залучення до проведення занять фахівців - практиків, зокрема з однієї з найбільших ІТ компаній - компанії EPAM, з якою укладено меморандум про співпрацю. 

Чекаємо вас серед наших студенів спеціальності  121 – інженерія програмного забезпечення та 122 – комп’ютерні науки!