МІЖНАРОДНІ ОРГАНІЗАЦІЇ : ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД СТЕЙКХОЛДЕРА

20201119_153118_0000

23 листопада 2020 року на кафедрі міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму відбулась онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти з  Діною Гуд, координаторкою зв'язків з органами державної влади в Данській Раді з питань біженців в Україні (DRC), експерткою в сфері соціального захисту населення та прав дітей.

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Країнознавство»  та освітньо-професійної програми «Міжнародні економічні відносини» дізналися не тільки про міжнародну організацію DRC, але і ставили спікеру багато питань професійного спрямування.  Обговорювалися які вимоги ставлять перед українськими фахівцями міжнародні роботодавці, які проекти реалізують некомерційні міжнародні організації, та як вони співпрацюють з урядом. Обговорювалися питання професійної етики та комунікації, знання міжнародних стандартів та професійні навички, які треба реалізовувати під час працевлаштування.

Особливу увагу спікер приділила формуванню мовної компетенції та важливості soft-skills після закінчення університетського навчання. Проте спікер зазначила, що спеціалізація наших здобувачів вищої освіти дійсно відповідає вимогам міжнародних організацій, а ринок  працевлаштування має свій потенціал.

Дякуємо за проведену зустріч та сподіваємось на подальше плідне співробітництво!