КРАЇНОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ГРУЗІЇ, ГРЕЦІЇ ТА ТУРЕЧЧИНИ

Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (освітньо-професійна програма Країнознавство), «Туризм» (освітньо-професійна програма Туризм) зустрілися із фахівцем туристичної індустрії Гайдуровою Іриною, директором франчайзі агентства TUI. Спікер із власного досвіду розповіла про специфіку організації туристичної діяльності в Грузії, Греції, Туреччині та надала країнознавчу характеристику даних країн.

Актуальність країнознавчих знань для туристичного бізнесу безперечно зростає з огляду на позитивні тенденції розвитку міжнародного туризму як в окремих регіонах, так і в багатьох країнах світу. Адже чим більші обсяги туристичних потоків, ширше коло туристичних дестинацій і різноманітніші та прискіпливіші вимоги туристів, тим більший попит не лише туристів, а й організаторів подорожей на докладні країнознавчі характеристики. Такі характеристики мають практичне спрямування й дають змогу менеджерам туристичного бізнесу використати одержану інформацію для розробки ефективних турів і формування фахових компетентностей. Вибір країн був не випадковим,  саме ці три напрями є одними з найпопулярніших в запитах туристів на практиці в TUI турагенції. Спікер детально і дуже цікаво розповіла про чартерні програми, логістику, готельні бази, особливості екскурсійних програм Грузії, Туреччини, Греції.

Кожен із присутніх здобувачів вищої освіти отримав немалий багаж знань, який зможе застосувати у своїй практичній діяльності, за що дякуємо пані Ірині і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!