РАЗОМ З УКРАЇНОЮ: НОВІ КОМУНІКАТИВНІ ВИКЛИКИ

19 квітня 2022 року у форматі он-лайн  відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Міжнародні економічні відносини», «Журналістика» зі спікеркою Вірою Грабчук, менеджеркою  освітніх проєктів та волонтеркою на тему «Разом з Україною: нові комунікативні виклики».

Впродовж зустрічі здобувачі вищої освіти активно обговорювали  сучасні комунікаційні виклики, особливо в контексті того, що зараз Україна опинилася в центрі інформаційного простору та потребує постійної уваги, як серед міжнародного суспільства та дипломатів, так і серед медійників та їх аудиторії. Як вдається сьогодні привертати увагу міжнародної спільноти? Які акції краще сприймаються західною аудиторією? Ці та інші питання обговорювали разом з Вірою Грабчук. Крім того, пані Віра поділилися достатньо ефективним кейсом, який був спрямований на міжнародних донаторів, і збиралися кошти для гуманітарного проєкту в Україні.

Наші здобувачі вищої освіти активно приймали участь у заході, ставили актуальні та професійні питання, і демонстрували не тільки громадську зацікавленість у тих процесах, які зараз відбуваються в Україні та світі, але й демонстрували певну професійну підготовку.

Дякуємо шановному спікеру за проведену зустріч та сподіваємось на подальше співробітництво!