Договір про співпрацю та партнерство

30 листопада 2021 року в Університеті відбулась зустріч керівництва Університету з делегацією Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М.Макарова під керівництвом генерального директора Центру Куліка Олексія Володимировича. Серед тем обговорення були ініціативи керівників міста Дніпра і керівництва Університету про створення Асоціації музеїв міста, співпраця щодо популяризації митної, фінансової, аерокосмічної освіти у місті, взаємодії у цих та інших напрямах. Сторони обговорили можливість поновлення проведення виробничої практики на базі Центру та можливість підвищення професійної освіти на базі Університету.

По результатах зустрічі був підписаний Договір про співпрацю та партнерство в реалізації програм та проєктів сторін, проведення та участь у спільних програмах чи заходах сторін, проведення екскурсій та наукових досліджень на базі закладів. 

Делегація  Національного центру аерокосмічної освіти молоді  ім. О.М.Макарова відвідала експозиції музею Університету й запросила керівників, викладачів і студентів відвідати виставочну експозицію Центру.

Сподіваємось на плідну співпрацю в майбутньому й маємо надію на досягнення мети у всіх цікавих для сторін напрямах.