Президент ассоціаціі кухарів Італії Паоло Брешіа провів майстер-клас з італійської кухні для представників ОП Готельно-ресторанна справа УМСФ

10.11.21 року на базі університету митної справи та фінансів було влаштовано майстер-клас з приготування піци, пасти, та ще декількох блюд італійської кухні. У заході мали змогу взяти участь викладачі ОП Готельно-ресторанна справа та студенти, що планують поїхати на виробничу практику до Італії в режимі реального часу (за наявності повного курсу вакцинації ), та гості з Петриківської громади- вихователі з дітьми позбавленими батьківської опіки, які завітали в рамках Запрошення керівництва Університету.

Під час заходу команда під керівництвом пана Брешіа приготувала, а потім продегустувала, італійські смаколики. Присутні дізнались більше про культуру Італії, звичаї, та занурились в атмосферу Адріатичного узбережжя.

Дякуємо за допомогу в організації майстер-класа Олені Булах, директорці ассоціації рестораторів Дніпра, нашим італійським партнерам, заступнику декана факультету інноваційних технологій Олені Вішнікіній та керівництву УМСФ.