СВЯТКУВАННЯ ДНЯ КОРЕЇ В УКРАЇНІ !!!

8 жовтня відбулося  СВЯТКУВАННЯ ДНЯ КОРЕЇ В УКРАЇНІ на базі Українсько-Корейського центру УМСФ  за підтримки Посольства Республіки Корея в Україні, Дніпровського Інституту короля Седжона та Корейського освітнього центру при Посольстві Республіка Корея в Україні.
 
До нас завітали гості з Корейського освітнього центру при Посольстві Республіка Корея в Україні та топ-Університету INHA - лідера вищої освіти Кореї!
 
У рамках свята були проведені: конкурс відеокліпів, майстер-класи з національного образотворчого мистецтва, святковий нетрадиційний концерт (нам передав свої відео-вітання пан ПОСОЛ Республіки Корея в Україні; вітала мегазірка, актор, модель, лідер групи Супер Джуніор ЧХВЕ ШИВОН; ми танцювали k-pop, співали відомі пісні англійською і корейською та просто раділи старим і новим обличчям, бо були на заході ліцеїсти з міжнародного ліцею УМСФ і Дніпровського ліцею 134 та навіть слухачі он-лайн курсів Інституту Седжона, які приїхали з Харкова). 
 
ВІТАЄМО переможців конкурсу "За що я люблю Корею?"
 
У рамках святкування Дня Кореї в Україні на базі Українсько-корейського центру УМСФ за сприяння Посольства Республіки Корея в Україні, Дніпровського Інституту короля Седжона та Корейського освітнього центру при Посольстві Республіка Корея в Україні пройшов конкурс відеокліпів "За що я люблю Корею?".
 
Отже, вітаємо переможців!!!

1 місце - Олійник Аліна, УМСФ/Дніпро
2 місце - Муріна Дарина, УМСФ /Дніпро
3 місце - Токарчук Олександр, Київ

 
А щоб і ви наступного року були учасниками наших конкурсів, подивіться, які чудові призи вибороли переможці. Ми анонсували це. 
 
Наступного року буде не гірше!

Також пройшли чудові майстер-класи.